Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tester Electronic
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sirene de politie ADA 07
1 €
Brand
ADA 07
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs profesional

Amplificator cu dispozitiv pentru alarmare    tip sirene politie, pompieri, salvare sau comunicare verbala prin microfon pe caile de transport rutier, sonorizare publicitara in mers sau pe loc.

Este destinat montarii pe mijloace de transport rutier, alimentarea acestuia relizandu-se de la acumulatorul masini la tensiunea de 12V.

Produs utilizat de formatiuni ale POLITIEI, JANDARMERIEI, POMPIERI, SALVARI, MApN, PENETENCIARE, SPP, SRI, PROCURATURA, PARLAMENT si alte servicii.
Pentru ADA 07 microfonul este complet electronic luminat color pentru cele 6 semnale de sirene.
Semnalul HORN care nu reprezinta sirena ci claxon, cunoscut ca semnal de recunoastere intre servicii( SPP-SRI) si politie cu prerogative rutiere etc.                                                
Mentionez ca vanzarea sirenelor nu intra in atributiile politiei sau  altor organe.  Cele care se vand in targuri sant falsuri chinezesti, tarabagii dandu-le inpreuna cu excrocii de pe internet  prin confuzie denumirea ADA, politistii profesionisti le recunosc pe cele falsificate  dupa sunet conform profesiei lor.

ADA 07 este un produs profesional cu o garantie de 2 ani plus service, ba mai mult ADA 07 este singura sirena profesionala din comunitatea europeana care poate fi reglata si reparata celalalte cat si cele digitale  merg la gunoi, deoarece sant construite si tiparite cu circuite SMD pentru care electronistii au ajuns someri,vedeti forum.        
        
Reglarea sunetului pe difuzor (difuzoare) se poate face pe o intreaga octava, de la do, re, mi, fa, sol, la, si, do in functie de difuzor cu cupa  de alama, plastic        

Va propun sa cumparati o rezistenta bobinata de 16 om 100W,cuplati-o la iesirea de putere a Sirenei, adica in locul difuzorului si dati drumu pe oricare din semnale, daca in 5 secunde va ard degetele inseamna ca are puterea de 100W

Acest lucru incercati la orice sirena prin comparare si nu ve-ti obtine acest rezultat. ba mai mult la ADA 07 puteti decupla difuzorul in timpul sarcini si veti auzi semnalele generatoarelor cantand pe transformatorul de iesire si mai mult odata cu imbatranirea difuzorului, carbonizari si scurtcircuitari lui,  la ADA07 nu se ard etajele de putere.
Din Gura in Gura